Aroma Shower Harmony Back

Душ-гел Хармония

Успокояващ душ-гел
Почувствайте хармонията на гората

Разходете се в гората със свежия, дървесен, 100% натурален  аромат на сребърен смърч, сибирска ела и лавандин. Биоразградима формула. 

За продукта

За продукта

Описание

Изпълнете деня си с вдъхновение и поемете дълбока глътка чист, планински въздух със 100% натурален дървесен аромат на сребърен смърч, сибирска ела и ароматен лавандин. Затворете очи и дишайте дълбоко, докато бързо отмиващата се, биоразградима формула със 100% натурален произход поддържа естествената хидратация на кожата.  Нежно почиства с меките си растителни сърфактанти. Почувствайте хармонията на гората и нежния, отпускащ аромат. Дерматологично доказана толерантност на кожата.  

 

Аромат със 100% натурални етерични масла

Почувствайте хармонията на гората и широките поляни, където свежият дървесен аромат на сребърен смърч и сибирска ела се комбинира с ароматния лавандин.   

Полезни свойства

Почувствайте горската хармония

  • поддържа жизнеността на кожата 
  • поддържа естествената хидратация на кожата
  • нежно почиства кожата с растителни сърфактанти 
  • дерматологично доказана толерантност на кожата 

Биоразградима формула

Съставки и материали се класифицират като "биоразградими" ако могат да се раздробят на по-малки частици чрез естесвени процеси, напр. бактерии или техните ензими, които се връщат обратно в естествения жизнен цикъл на природата. Преди да потвърдим, че един продукт е биоразградим, ние тестваме съответните формули в независим център според препоръгите на OECD (Организация за икономическо подпомагане и развитие). Определението на Weleda: Продукт, обозначен като "биоразградим" отговаря на изискванията за биоразградимост на OECD.

Vegan

С този етикет се отбелязват продуктите, които не съдържат животински съставки.

Всички продукти с такъв етикет са ясно и видимо означени и осигуряват 100 % козметика за вегани.

Natrue

Натуралната козметика не винаги е изцяло натурална. NaTrue е първият международно признат качествен печат за органична и натурална козметика и така се създава яснота в джунглата от етикети. Всеки продукт, притежаващ сертификат NaTrue, гарантира най-високи стандарти.

 

Как се използва

Как се използва

Използвайте обилно количество под душа или във ваната. Продуктът не се разпенва много.

Прочетете повече

Съвет:

За по-дълбоко подхранване, след душ използвайте лосионите или маслата за тяло на Weleda.