Рол-он против изпотяване с нар 24ч.

Лесен за употреба рол-он с натурални етерични масла, без алуминиеви соли

Усетете прилив на чувственост и свежест с екзотичния аромат на портокал, давана и ванилия.

Водещо растение

Нар

Нарът (Punica Granatum), въпреки че на външен вид изглежда крехък и сух, крие изненадващо богата вътрешност, изпълнена с безброй семена. Всяко от тях е сгушено в сочна червена обвивка и наподобява скъпоценен камък.

Научете повече

За продукта

За продукта

Описание

Завладяващият аромат на рол-он дезодоранта против изпотяване 24ч. с нар на Weleda вдъхновява сетивата със свежи и плодови нотки на портокал и давана. Кадифено-балсамовите нотки ванилия пък придават екзотичен завършек на цялата комбинация. Формулата за 24-часова защита работи в хармония с тялото ви, като спира неприятните телесни миризми без да запушва порите. Нашите удобни рол-он дезодоранти са без съдържание на алуминиеви соли.


Полезни свойства

Със сертификат Natrue и дерматологично тестван за кожна поносимост. Без антиперспиранти, включително алуминиеви соли. Без изкуствени ароматизатори, оцветители, консерванти и суровини от минерални масла.

Natrue

Натуралната козметика не винаги е изцяло натурална. NaTrue е първият международно признат качествен печат за органична и натурална козметика и така се създава яснота в джунглата от етикети. Всеки продукт, притежаващ сертификат NaTrue, гарантира най-високи стандарти.

 

Съставки

Съставки

Корен от женско биле

Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root Extract

Корените на женско биле дължат уникалните си качества на глициризинови кисели соли и дълговерижни захари. Воднистият разтвор на екстрактите от корените на женско биле има омекоятващ и антимикробен ефект върху кожата, което го прави подходяща съставка за употреба в дезодоранти.

Дестилат от хамамелис

Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Water

Дистилатът от растението хамамелис има освежаващ, леко стягащ и уплътняващ кожата ефект. Поради това хамамелисът е подходяща съставка, която се използва при продукти за почистване на лице, като придава изящество на кожата и запазва нейните качества и хидратация. 

Как се използва

Как се използва

Нанасяйте на сухи и чисти подмишници. За ежедневна употреба.