Дневен крем с ирис

Интензивна хидратация за балансирана кожа

Богата хидратация за изглаждане и защита на кожата, която спомага нейното балансиране.

За продукта

За продукта

Описание

Нашият богат Хидратиращ дневен крем с ирис хидратира, защитава, освежава и разкрасява кожата. С органичен корен от ирис и масло от жожоба, спомага естественото балансиране на кожата през целия ден.

 

Полезни свойства

  • Интензивна хидратация
  • Поддържа кожата балансирана
  • Защитава кожата
  • Дерматологично тествана поносимост на кожата
+85%

Кожата е по-гладка*

*самооценка след 28 дни
+33%

Увеличена хидратация на кожата*

*тест след 28 дни

Natrue

Натуралната козметика не винаги е изцяло натурална. NaTrue е първият международно признат качествен печат за органична и натурална козметика и така се създава яснота в джунглата от етикети. Всеки продукт, притежаващ сертификат NaTrue, гарантира най-високи стандарти.

 

UEBT

Weleda допринася за свят, където хората и биоразнообразието процъфтяват. Знакът на UEBT  “ДОБИВАНЕ НА СУРОВИНИ С УВАЖЕНИЕ” гарантира, че биоразнообразието е запазено по време на култивацията, събирането и обработката на натуралните съставки, които използваме. Също така показва нашата отдаденост към уважително отношение и справедливи заплати на всички в нашите доставни вериги.

Как се използва

Как се използва

Нанасяйте всяка сутрин на лицето, шията и деколтето след почистване с Почистващия лосион-тоник 2 в 1. Кремът е много подходящ за употреба преди поставяне на грим – просто го оставете за момент да попие. Ако предпочитате по-лека текстура, опитайте Хидратираща емулсия с ирис, специално разработена за комбинирана и нормална към суха кожа.