Растителен гел за зъби

Уникалнa комбинация от натурални растителни екстракти за чувствителни зъби и венци

Силата на растенията в лек гел, който освежава и почиства устата. Редовната употреба на тази нежна паста за зъби помага за предотвратяване появата на кариес.

За продукта

Описание

Чувствителните зъби и венци се нуждаят от специална грижа, за да не се образуват плака и кариеси. Растителният гел е нашата най-деликатна паста за зъби.  Екстрактите от смирна и лайка облекчават раздразненията и запазват оралното здраве, докато силициевата киселина почиства без да разрушава зъбния емайл. Етеричните масла от мента и джоджен придават дълготраен свеж дъх, а ратанията заздравява меките тъкани в устата. Редовната употреба предпазва от образуването на кариес.

Полезни свойства

Ефикасно почистване на чувствителните зъби и венци. Редовната употреба предпазва от образуването на кариес, защитава от раздразнения и не разрушава зъбния емайл. Сертифициран натурален продукт. Не съдържа захар, изкуствени подсладители, консерванти, оцветители, овкусители или суровини от минерални масла.

Natrue

Natrue

Натуралната козметика не винаги е изцяло натурална. NaTrue е първият международно признат качествен печат за органична и натурална козметика и така се създава яснота в джунглата от етикети. Всеки продукт, притежаващ сертификат NaTrue, гарантира най-високи стандарти.

 

Прочетете още
Vegan

Vegan

С този етикет се отбелязват продуктите, които не съдържат животински съставки.

Всички продукти с такъв етикет са ясно и видимо означени и осигуряват 100 % козметика за вегани.

Прочетете още

Как се използва

Как се използва

Редовното почистване два пъти дневно с Растителния гел за зъби предпазва от появата на плака.