Работим в хармония с хората и природата

Желаете ли да се чувствате здрави и комфортно в собствената си кожа по устойчив начин? Weleda може да помогне. От 1921г, разработваме продукти за здравето и красотата на хората, както и по-доброто бъдеще.

Натурална грижа за вашата кожа

Кожата ни се нуждае от грижа и най-добрият начин е чрез естествени съставки. Съставките, които използваме в натуралната козметика на Weleda са с естествен произход. Нашите продукти не съдържат микропластмаса, генномодифицирани съставки или минерални масла. Гарантираме, че 100% от козметичните продукти са сертифицирани с печат Nаtrue. Повече от 80% от суровините с растителен произход са добити чрез сертифицирано органично земеделие. 

Научете повече за натуралната козметика

За вашето холистично здраве

Ние разглеждаме човешките същества по холистичен начин. Да бъдеш здрав означава тялото, ума и душата да бъдат в баланс. Медикаментите на Weleda могат да подсилят естествените лечебни способности на тялото. Те съдържат активни съставки от растения или минерали, които ние активираме чрез фармацевтични процеси.

Научете повече за фармацевтичните продукти

За устойчивото развитие и биоразнообразието

Грижим се за земята като подхранваме почвите и спомагаме биоразнообразието. Осемте градини на Weleda по цял свят представляват гореща точка на биоразнообразието. С повече от 50 световни проекта за култивиране, ние подобряваме местните условия за хората и природата. Натуралната козметика на Weleda не е оказва благоприятно влияние само върху кожата. Активно се борим за биоразнообразието и редуцирането на вредните емисии, за да бъдем въглеродно неутрална компания.  

Научете повече за нашия принос към биоразнообразието

Така здравето и красотата могат да се разкрият

Ние допринасяме за свят, в който здравето и красотата се развиват в хармония с природата и човека. Ние искаме да разработим продукти, които не са просто добри за вас, но и за природата и хората, които работят с тях. За това управляваме бизнеса си по начин, който е социално отговорен и екологичен.  Създадохме седем принципа, които определят нашата философия.

Научете повече за нашите ценности

Биоразнообразието още от 1921г

Лаборатория, медицинска градина и болница: от тук започва нашата история. Физикът Ита Вегман, философът Рудолф Щайнер и химикът Оскар Шмидел основават Weleda. От самото начало разработваме устойчиви продукти, използвайки активни съставки, добити от природата. Някои от продуктите, които продаваме, датират от далечната 1921г, а още много добавихме след това. Сега, както и тогава, продължаваме да осъществяваме нашата визия за здраве и красота в хармония с човека и природата. 

Научете повече за нашето наследство

100 години Weleda!

За да отбележим един век, ние открихме своите градини за посетители в дигиталното пространство. 

Открийте градините на Weleda