Дневен крем с шипка

Дълбоко подхранване за нормална/суха кожа

Богат дневен крем за нормална и суха кожа, който придава на кожата копринен и сияен вид, защитавайки я от първите признаци на стареене. Заличава фините линии и поддържа еластичност.

За продукта

За продукта

Описание

Богатият дневен крем с шипка придава на нормалната и суха кожа копринена мекота, като едновременно с това заличава фините линии. В състава влизат хвощ и смирна, които озаряват кожата и я защитават от първите признаци на стареене. Изолзвайте всеки ден.

Как се използва

Нанасяйте всяка сутрин на лице, шия и деколте след почистване и тонизиране. Може да се използва като основа за грим. 

Полезни свойства

  • Хидратира и изглажда фините линии
  • Поддържа кожата копринено-мека
  • Нежен аромат на роза
  • Дерматологично тествана толерантност на кожата

Natrue

Натуралната козметика не винаги е изцяло натурална. NaTrue е първият международно признат качествен печат за органична и натурална козметика и така се създава яснота в джунглата от етикети. Всеки продукт, притежаващ сертификат NaTrue, гарантира най-високи стандарти.

 

UEBT

Weleda допринася за свят, където хората и биоразнообразието процъфтяват. Знакът на UEBT  “ДОБИВАНЕ НА СУРОВИНИ С УВАЖЕНИЕ” гарантира, че биоразнообразието е запазено по време на култивацията, събирането и обработката на натуралните съставки, които използваме. Също така показва нашата отдаденост към уважително отношение и справедливи заплати на всички в нашите доставни вериги.