Дневен крем с шипка

Ефективна грижа за кожата за 30+, за защита от първите следи на остаряването

Заема кадифената гладкост на листенцата от роза и поддържа младежката жизненост на кожата ви за свеж вид всеки ден

За продукта

Описание

Сухата кожа се нуждае от помощ при поддържане на свежестта си през най-заетите дни от живота ви. Този богат крем съчетава красотата на две растения – маслото от семената на органично отгледана дива шипка и опияняващият аромат на белите нежни цветчета на роза дамасцена. Умело съчетаните растителни съставки позволяват на този крем ефективно да устоява на първите признаци на остаряването, омекотява първите бръчки и поддържа кожния тонус.

Как се използва

Нанасяйте всяка сутрин на лице, шия и деколте след почистване и тонизиране. Може да се използва като основа за грим. За по-леко овлажняване, изпробвайте Емулсия с шипка за нормална и комбинирана кожа.

Полезни свойства

Спомага растежа на кожата, стимулира клетъчната регенерация, омекотява първите бръчки и изглажда кожата. Запазва еластичността и жизнеността, ефективно се бори с първите признаци на стареене на кожата. За всекидневна употреба – може да се нанася под грима.

Сертифицирана натурална козметика, не съдържа  изкуствени ароматизатори, оцветители, консерванти и суровини от минерални масла.

Natrue

Натуралната козметика не винаги е изцяло натурална. NaTrue е първият международно признат качествен печат за органична и натурална козметика и така се създава яснота в джунглата от етикети. Всеки продукт, притежаващ сертификат NaTrue, гарантира най-високи стандарти.

 

Прочетете още