Нощен крем с шипка

Богат нощен крем за лице, който подхранва и изглажда кожата.

В потайните часове на нощта пренесете цветовете на шипката върху лицето си с богатството и аромата на нашия изглаждащ нощен крем

За продукта

Описание

В магичните часове на нощта, Нощният крем с шипка прави чудеса за изморената, суха и жадна кожа. Съчетанието от органично отглеждана шипка, вечерна иглика, смирна и други натурални съставки работи усилено, докато Вие си почивате. Подхранва, обновява кожата и спомага за нейната регенерация – така Вие посрещате новия ден освежени, отпочинали и сияещи.

Как се използва

Нанасяйте достатъчно количество всяка вечер след почистване и тонизиране, така че да се абсорбира добре от лицето, шията и деколтето.

Полезни свойства

Спомага за регенерацията на външния слой на кожата през нощта, омекотява първите бръчици, изглажда и хидратира, подхранва и се грижи за запазване жизнеността и еластичността на кожата. Доказана съвместимост с кожата, дерматологично тествана.

 

15%

Намалена дълбочина на бръчките*

*Тест след 28 дни

Natrue

Натуралната козметика не винаги е изцяло натурална. NaTrue е първият международно признат качествен печат за органична и натурална козметика и така се създава яснота в джунглата от етикети. Всеки продукт, притежаващ сертификат NaTrue, гарантира най-високи стандарти.

 

Прочетете още