Нощен крем с шипка

Възстановява всеки тип кожа през нощта

Богат нощен крем, който възстановява кожата докато спите. Осигурява необходимите вещества, с които да възвърне еластичността и мекотата на кожата, оставяйки я успокоена и изгладена. Заличава фините линии, подхранва и възвръща блясъка.

За продукта

За продукта

Описание

Нашият Изглаждащ нощен крем с шипка възстановява уморената кожа, докато спите. Маслата от шипка и вечерна иглика в комбинация с хвощ и смирна, оставят кожата жизнена, гладка и кадифено-мека. Използвайте през нощта.

Как се използва

Нанасяйте достатъчно количество всяка вечер след почистване и тонизиране, така че да се абсорбира добре от лицето, шията и деколтето.

Полезни свойства

  • Изглажда фините линии
  • Подхранва и възстановява кожата, докато спите
  • Нежен аромат на роза
  • Дерматологично тествана поносимост на кожата

 

+15%

Намалена дълбочина на бръчките*

*Тест след 28 дни

Natrue

Натуралната козметика не винаги е изцяло натурална. NaTrue е първият международно признат качествен печат за органична и натурална козметика и така се създава яснота в джунглата от етикети. Всеки продукт, притежаващ сертификат NaTrue, гарантира най-високи стандарти.

 

UEBT

Weleda допринася за свят, където хората и биоразнообразието процъфтяват. Знакът на UEBT  “ДОБИВАНЕ НА СУРОВИНИ С УВАЖЕНИЕ” гарантира, че биоразнообразието е запазено по време на култивацията, събирането и обработката на натуралните съставки, които използваме. Също така показва нашата отдаденост към уважително отношение и справедливи заплати на всички в нашите доставни вериги.