SKIN FOOD - СУПЕР ХРАНА ЗА ВАШАТА КОЖА

Дайте на сухата кожа това, за което копнее.

Имате усещането, че не можете да хидратирате кожата си достатъчно, защото винаги е жадна за още? Открийте Weleda Skin Food - новата супер храна за суха и много суха кожа. Нашата ефективна формула подсилва защитната бариера на кожата, укрепва липидния ѝ филм, хидратира и успокоява сухите участъци - естествено задоволява нуждите на кожата и я прави по-щастлива. Skin Food е супер храна за вашата кожа!
УНИКАЛНА
ФОРМУЛА,
ИЗКЛЮЧИТЕЛЕН
ЕФЕКТ.

СУПЕР РЕЦЕПТА ЗА СУХА КОЖА

СУПЕР РЕЦЕПТА ЗА СУХА КОЖА

Оригиналната формула на Weleda Skin Food се ползва с доверието на милиони хора по света като ценна храна за сухите участъци по кожата. Освен подхранващите масла и восъци, в основата на формулата са растителните екстракти от розмарин, теменужка, лайка и невен. Всички съставки са традиционни и се използват в помощ на сухата кожа - за успокоение, регенерация и хидратация.

С новата серия Skin Food вече имате по-голям избор, когато става въпрос за това да дадете на всяка част от тялото си правилната доза хидратация. Независимо дали имате суха или много суха кожа - като например грубите участъци по коленете, лактите или носа по време на настинка - всяка формула на продуктите от серията със своя уникален състав осигурява успокояващо и интензивно подхранване. Защото жадната кожа също заслужава да се чувства удовлетворена, щастлива и красива.

ОРИГИНАЛНИЯТ SKIN FOOD СЕГА СЕ ПРЕДЛАГА КАТО СЕРИЯ

Skin Food е създаден преди повече от 90 години въз основа на холистичния подход на Weleda към здравето и красотата. Вярваме, че грижата за кожата трябва активно да развива красотата, като стимулира и вдъхновява тялото, ума и духа. Насочихме богатия си опит и компетентност в областта на грижата за кожата към разработването на серията Skin Food. Новите ни продукти са създадени въз основа на вече съществуващата формула на Skin Food. Те подхранват и успокояват сухата кожа, следвайки същия холистичен подход. Открийте тези пет фантастични продукта, всеки от които има уникална текстура, и дайте на кожата си точната доза супер храна.
Skin Food

Skin Food мултифункциона-лен крем за лице и тяло

Цялостно естествено подхранване за суха и загрубяла кожа

Skin Food лосион за тяло

Подхранва сухата кожа в дълбочина.

Skin Food масло за устни

Идеалният спътник за сухи и напукани устни
Skin Food Body Butter

Skin Food мус-масло

За суха и много суха кожа

НАШАТА СУПЕР ХРАНА ПО ВАШ ВКУС

НАШАТА СУПЕР ХРАНА ПО ВАШ ВКУС

Благодарение на натуралните си и ценни съставки Weleda Skin Food e супер храна за сухите участъци по кожата. За мнозина Skin Food се е превърнал в задължителен козметичен продукт за ежедневна употреба, по време на пътуване или в случаите, когато кожата е много суха. С новата серия, базирана на оригиналната рецепта на Skin Food, са разработени нови формули според различните нужди на сухата, много сухата кожа и грубите кожни участъци. Сега популярната супер храна се предлага в три различни текстури: (1) лек, бързо абсорбиращ се, копринен лосион, (2) богата маслена, добре абсорбираща се формула и (3) богат, изглаждащ балсам за сухи, напукани устни.

Skin Food мултифункционален крем за лице и тяло

Skin Food мултифункционален крем за лице и тяло

Сухата кожа, както и много сухите и груби кожни участъци, като тези по лактите и коленете, се нуждаят от специално внимание. Те жадуват за интензивна, подхранваща грижа. Преди почти век Weleda създава своята оригинална Skin Food формула от ценни съставки. Богатият, подхранващ крем осигурява интензивна хидратация и по естествен начин намалява предизвиканите от сухотата напрежение и сърбеж.

Skin Food лека формула

Skin Food лека формула

Обичам нежното, освежаващо докосване на леката формула на Skin Food. Тя е като дълга, прохладна напитка за жадните, сухи участъци на кожата, която незабавно осигурява интензивна хидратация и защита от изсушаване. Копринената текстура бързо се абсорбира, без да лепне, оставяйки кожата гладка и мека с любяща грижа. Това е идеалният спътник за поддържане на хидратацията през целия ден, когато сте в движение.

Skin Food мус-масло

Skin Food мус-масло

Независимо дали е сезонът на късите панталони или зимата, сухата кожа жадува за допълнителна грижа, с която да се поглези. Новото Skin Food мус-масло за тяло, с органични масла от шеа и какао, интензивно подхранва кожата и осигурява дълготрайна хидратация, благодарение на уникалната си комбинация от ценни съставки. Нежната маслена текстура се разтапя при допир с кожата и ни дарява със специално удоволствие след всяка вана или душ, оставяйки кожата мека като цвете.

Skin Food масло за устни

Skin Food масло за устни

Сухите, напукани устни не само изглеждат зле, но и създават неприятно усещане. Skin Food масло за устни е подходящ за устни, които жадуват за интензивна, подхранваща грижа, а благодарение на богатата си формула си от растителни съставки продуктът осигурява незабавна хидратация. Нанесете и усетете как подхранва устните ви с натурални масла и восъци, разтапяйки се и оставяйки красив блясък като от гланц.

Научете повече

Нашата защитна бариера

Кожата не е просто най-големият сетивен орган, но и един от най-мултифункционалните човешки органи, както на физическо, така и на емоционално ниво.

Научете повече

Подхранващи маски за лице в домашни условия

Откраднете си момент за себе си и поглезете кожата си с допълнителна доза хидратация. Релаксиращите маски за лице осигуряват на кожата здравословен блясък.

Научете повече

Какви са ползите от натуралната козметика за вашата кожа?

Натуралната козметика е нещо повече от това, което виждаме. Със своите натурални съставки, те балансират сухата и много сухата кожа. Растителните масла подсилват защитната бариера на кожата и стимулират хидратацията.

Научете повече

Подходяща грижа за стъпалата

Сухата кожа на стъпалата не е нещо неестествено. Все пак тази част от тялото е под постоянно напрежение. Дисбалансът на хидратацията може да доведе до сухи и напукани пети. Открийте как да използвате Skin Food като богата и интензивна маска.

Научете повече