ИНТЕНЗИВНА ГРИЖА ЗА КОЖАТА ПО ВРЕМЕ И СЛЕД БРЕМЕННОСТТА

НОВО Масло за бременни против стрии от Weleda

Ефективна натурална грижа в периода на бременността, която отнема само минута време. Лесно е да осигурите на наедряващото коремче грижата, от която се нуждае – дори и да разполагате с ограничено време за масаж. Бързо попиващата формула на продукта го прави идеален за кратък, но ефикасен масаж сутрин, когато трябва бързо да облечете дрехите си.

Масло за бременни против стрии

Предотвратява появата на стрии

КЛИНИЧНО ДОКАЗАНА ЕФЕКТИВНОСТ, ИЗЦЯЛО НАТУРАЛНА ФОРМУЛА:

КЛИНИЧНО ДОКАЗАНА ЕФЕКТИВНОСТ, ИЗЦЯЛО НАТУРАЛНА ФОРМУЛА:

Маслото за бременни против стрии на Weleda естествено подобрява еластичността на кожата, като по този начин допринася за предотвратяване появата на стрии. Всичко необходимо за подхранването на кожата, предоставено от природата – богата формула с активни съставки от екстракт на центела азиатика, органично масло от шеа, какаово масло и други ценни масла. Изградете нежна връзка с вашето бебе още преди раждането, благодарение на продукта за масаж с уникална, подхранваща формула, разработена със 100% съставки от естествен произход.

  • 89% споделят за значително намаляване видимостта на стриите*

  • 100% потвърждават за по-голям комфорт на кожата**

  • 100% потвърждават, че кожата е интензивно овлажнена и подхранена**

  • Разработено съвместно с фармацевти и акушерки

* Експертна оценка, клинични резултати след проведено проучване за употреба, 37 жени след период от 12 седмици, прилаган два пъти дневно. ** Клинични резултати след проведено проучване за употреба, 40 жени след период от 8 седмици, прилаган два пъти дневно.

Тестван върху вече образувани стрии

Тестван върху вече образувани стрии

Тествахме нашия продукт върху вече появили се стрии при жените. Направихме снимка на същите части от кожата на дамите, нанасяли два пъти дневно Масло за бременни в продължение на 4 седмици. Наблюдава се видима промяна*. Моля имайте предвид, че резултатите са строго индивидуални.

*Тествано от 37 жени в продължение на период от 12 седмици. Продуктът се прилага два пъти дневно с нежни масажни движения.

Естествена част от твоята дневна рутина - бързо и лесно

Лесно е да поглезите тялото си с любов и нежна грижа по време на бременността. Просто отделете момент за себе си, а веднага след кратък масаж сте готови за останалата част от деня, чувствайки се комфортно в кожата си. Изгледайте видеото за повече информация.

100% съставки от естествен произход

100% съставки от естествен произход

Иновативна формула разработена с екстракт от центела азиатика и луковица от минзухар, обогатена с ценни органични масла от шеа и какао, органично масло от жожоба и слънчогледово семе.
Известно е, че центела азиатика подобрява еластичността и тонуса на кожата и така допринася за предотвратяването появата на стрии.

Ухание на нежна прегръдка: деликатен флорален и свеж аромат

Ухание на нежна прегръдка: деликатен флорален и свеж аромат

Някои жени стават чувствителни към различни аромати по време на бременността. Ние създадохме деликатен такъв, специално с грижа за бременните жени и тествахме резултатите заедно с тях. Аромат на роза, нероли и смирна – ухание на нежна прегръдка, което ви помага да сe отпуснете и да се почувствате комфортно и спокойно.

Създайте пълноценна връзка като семейство

Масажът помага за укрепване на връзката между вас и вашето бебе. Насладете се на интимен момент на сближаване с вашето бебе, което ще усети нежното ви докосване. Акушерките Каролина и Аня показват как да направите такъв масаж. Доверете се на нашите експерти – вслушайте се в тялото си!

Допринася за благосъстоянието и помага да изградите нежна и пълноценна връзка с вашето бебе.

Пълноценно прекараното време заедно като семейство е възможно още преди раждането на вашето бебе.

Естествена грижа за коремчето по време на бременността и след раждането

Нашите специално подбрани съставки от естествен произход работят в хармония с тялото ви като осигуряват пълноценна грижа за вас и вашето наедряващо коремче по време на бременността и в следродилния период.