Сетива

10 минути за подхранване на тялото и душата

Нека денят да започне! Сухата кожа трябва да бъде подхранвана още сутринта след душ. Skin Food Body Butter подхранва отслабената кожна бариера с естествени растителни масла и мазнини и запълва запасите на влага в кожата. Ароматът на естествени етерични масла покрива тялото като нежна прегръдка.

Сухите участъци по кожата...

... е нейният начин да сигнализира, че се нуждае от почивка

Сухата, грапава и люспеста кожа е начинът на тялото ни да ни подскаже, че се нуждае от внимание и грижи

Идеалната терапия е кремообразното масло за тяло, което се топи по кожата при нанасяне и бързо попива. Богатото какаово масло и масло от шеа, както и слънчогледовото, и трите произведени чрез биологично земеделие, укрепват липидната бариера на сухата и много суха кожа. Това дава възможност на кожата да задържа влагата за по-дълъг период от време и спомага за предпазването й от дехидратация и усещане за стягане. В резултат кожата ни се чувства мека, подхранена и обгрижвана. Естествените етерични масла в Skin Food Body Butter обгръщат тялото с нежния аромат на сладък портокал и лавандула с топла, балсамова нотка. Носи успокояваща релаксация както на тялото, така и на душата.
 


 

Масло: Самата дума ...

... създава чувство на снизхождение и грижа за себе си

Богат крем, който влияе благоприятно на тялото

В резултат кожата ни се чувства мека, подхранена и обгрижена. Естествените етерични масла в Skin Food Body Butter обгръщат тялото с нежния аромат на сладък портокал и лавандула с топла, балсамова нотка.

Skin Food Body Butter:

Донася успокояващ релакс както на тялото, така и на душата