ЗАДОВОЛЕТЕ
НУЖДИТЕ
НА КОЖАТА СИ.

Новият лосион за тяло Skin Food от Weleda осигурява интензивно подхранване на сухата кожа.

Уникална, богата формула със 100% естествен произход и органичен невен, подсилена с натурални масла, оставя и най-сухата кожа подхранена и мека. Лесно попиващ, лосионът за тяло Skin Food от Weleda осигурява незабавно усещане за комфорт, придава вътрешна сила и балансира кожата.
ПОДХРАНВАЩА
ГРИЖА
ЗА ВАШАТА КОЖА.

Дълбоко подхранваща грижа.

Дълбоко подхранваща грижа.

Лосионът за тяло Skin Food от Weleda задоволява нуждите на кожата и осигурява иннтензивна, дълготрайна хидратация. Възстановява кожната бариера и активира естествените възстановяващи сили, за да бъде кожата ви подхранена, мека и здрава. Нашият лосион за тяло Skin Food e 100% сертифицирана, натурална грижа, която не лепне и попива бързо - обгръщайки ви в уникалния аромат на серията. Насладете се на чистото удоволствие от 100% натурални аромати, създадени от експерти парфюмеристи, със сладък портокал и ароматна лавандула и балсамови нотки на бензоин.

  • +57% хидратация на кожата*

  • 93% незабавно усещане за комфорт.**

  • 90% лосионът успокоява кожата.**

  • 83% незабавно изглажда сухата кожа.**

*Измерване след 2-седмична употреба, 2 пътни дневно. **Потребителско проучване: 30 субекта след 4 седмици, употреба веднъж или два пъти дневно.

Семейството на Skin Food

Открийте още интензивно подхранващи продукти от серията Skin Food – всеки от тях е със съставки със 100% натурален произход.
Skin Food

Skin Food мултифункциона-лен крем за лице и тяло

Цялостно естествено подхранване за суха и загрубяла кожа

Skin Food лосион за тяло

Подхранва сухата кожа в дълбочина.
Skin Food Body Butter

Skin Food мус-масло

За суха и много суха кожа

Науралната, холистична козметика на бъдещето

Пионерският холистичен подход на Weleda акцентира върху устойчивостта и етичната взаимопомощ с природата от основаването й през 1921г.

Нова устойчива опаковка

Нова устойчива опаковка

Опаковката на новия лосион за тяло Skin Food от Weleda е съставена от 97% рециклирани материали. Шишенцето и капачката са 100% рециклируеми. Допълнително, успяхме да премахнем картонената опаковка.

Научете повече

Биоразнообразие и устойчивост

Биоразнообразие и устойчивост

Лосионът за тяло Skin Food от Weleda отговаря на специфични и стриктни изисквания на UEBT. UEBT уверява, че добивайки суровините, биоразнообразието е запазено и се използва устойчиво, и всички партньори по веригата получават заслуженото си заплащане. Сертификат с екологични, социални и икономически ползи, с които Weleda се гордее.

Научете повече

Съставки със 100% натурален призход

Съставки със 100% натурален призход

Лосионът за тяло Skin Food от Weleda е със 100% натурален произход. С органична, веган формула, невен, трицветна теменуга, лайка и розмарин, които са внимателно комбинирани със слънчогледово масло и масло от шеа. Продуктите на Weleda са сертифицирани със сертификат NATRUE и помагат на потребителите да идентифицират кой козметичен продукт е наистина натурален или органичен.

Научете повече

Научете повече

Нашата защитна бариера

Кожата не е просто най-големият сетивен орган, но и един от най-мултифункционалните човешки органи, както на физическо, така и на емоционално ниво.

Научете повече

Подхранващи маски за лице в домашни условия

Откраднете си момент за себе си и поглезете кожата си с допълнителна доза хидратация. Релаксиращите маски за лице осигуряват на кожата здравословен блясък.

Научете повече

Какви са ползите от натуралната козметика за вашата кожа?

Натуралната козметика е нещо повече от това, което виждаме. Със своите натурални съставки, те балансират сухата и много сухата кожа. Растителните масла подсилват защитната бариера на кожата и стимулират хидратацията.

Научете повече

Подходяща грижа за стъпалата

Сухата кожа на стъпалата не е нещо неестествено. Все пак тази част от тялото е под постоянно напрежение. Дисбалансът на хидратацията може да доведе до сухи и напукани пети. Открийте как да използвате Skin Food като богата и интензивна маска.

Научете повече